♥♥welcome welcome♥♥

thanks for your visit dear :)
please do enjoy yourself here..

WE ARE HAPPY TO SERVE YOU THE BEST OF OUR FAVORITE COLLECTION.

anyway, don't forget

buka entry dulu dan sila lah komen :)

Saturday, February 27, 2010

saya gila bila xde wireless :)

huh..mmg mengelupur lah i bila xde wireless..mcm org xbetol je..ke hulu hilir cari wireless kat semua area bilik nih...mmg tension..sampai dah nanges sb xde wireless nih..bukan ape..dah mmg 24 jam dok terconggok kat depan laptop and online..fb dah mmg sah sah buka..bila wireless ni tiba2 mcm dah xde (sb org len mcm leh dpt lak kan, kat certain2 area lah) mmg mcm org sedih sgt sgt..dah ni minta belas ihsan kawan stay kat bilik dia kejap sb kat bilik dia dpt wireless nih..mula2 ingat masalh lptp tp bila try kat sini dpt plk..hmmm..tolong lah kembalikan udm13, udm2, linksys(nma2 wireless udm) tu semula eh..mmg xleh hidup klu xde wireless nih..dah jd keperluan!!
ni la padah nye klu org kedekut nk beli broadband..sekian terima kasih :)

owh, td beli tudung ala2 ariani..mau tuka style lah lepas nih :P
mood: geram+sedih+hampir gila

till end
bye


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Thursday, February 25, 2010

burger sedap!


salam readers~


suppose skg nih i boleh lah golek golek atas bed kesayangan tp sb repot xsiap lagi jd terpaksa lah bermastautin kat lab comp ni kjp buat repot..nait di hati nak hantar ari ni lah..tp disebabkan xde idea nak tulis ape dlm discussion jd melencong lah sekejap kat fb n tules new post kat sini..hmm, nak siap pukul bape pon xtau.. nak balik bilik malas nak jln tgh2 panas terik nih...so merapu lah kjp kat sini..

meh lah nak cerita pasal burger pak cik wan yang sdp kat tepi kota nih..al kisah nye ade kedai burger yg jual burger lah kat tepi udm kampus kota nih..kedai dia buka pukul 5.30 ptg upwards je..so, setiap ari rabu kami ade kelas akhlak dan akidah n strt kul 5 smpai kul7..jd pas blk tu confirm lah lapar kan, den singgah la beli burger dia nih..nak di jadikan cerita burger dia mmg besstt giler lah!!! dia guna barang yg high quality je dlm burger dia..dh lah ade sengkuang, carrot, daun sup pon ade serta baked beans dlm burger dia..pastu xkedekot sos or mayonease..letak sampai melimpah!! guna pon dgng burger yg elok (ramly lah) pastu paki sos dlm kimball dlm botol, bukan yg dlm refill pack tu.. harga burger dia pon xmahal sgt..standard lah..2.70 tuk yg biasa bukan yg spesel..hehe..tp i xkisah pon nak byr lebih sikit tuk burger yg best mcm tu..penah sembang2 ngn dia untung ke jual burger ih..dia ckp xuntung mne pon sb dia guna brg2 mhl buat burger dia..tp dia puas ati sb dpt bg org mkn yg sdp2..means here dia xkisah pon untung ke xtp niat dia nk bg org mkn tu yg mmg terbaik lah!! tp kedai dia mmg rmi org..xputus2!! sb burger dia sedap!! yummy!!

nah!nak belanja makan burger nih!!sedap kan??!

oke lah..nak smbung buat discussion...lebih2 dh ni menyeleweng..hehe
till ends
tata




Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Thursday, February 18, 2010

mid term break :)

salam readers!

owh.. i dah jadi pemalas nk update blog..God~ byk lg yg beluim siap kat blog nih..dr aritu lagi i xcontinue all the things here..sorry guys..i'll try to make it slowly oke..so much work to do!! gosh! anyway, skg tgh mid term n for me this is the best mid term ever..eventho its just a week tp puas ati sgt sb i sempat bercuti2 malaysia di cameron bersama tersayang..hehe n jumpa my bestie --sya! owh! mmg best giler n terasa mcm xnk blk tgnu..xpuas lg dok rumah! wawa! oke lah, i pon dh ngntok nie..klu rajin i try to reconstruct my blog oke..sowie again :(

thats all for today
tata

anyway,

till end


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Sunday, February 7, 2010

annoncement

salam kawan kawan..sekarang tgh lunch time..just a short updates for today...act i just went back from kl guys..from study field trip on aquaculture subject...we went to pusat penyelidikan perikanan air tawar at gelami lemi n9, UPM and a snakehead(haruan) farm at rawang..what was the story???i'll tell u later ok..xsempat..banyak sgt nk cite..haa!!!n ade movie review gak nti!!ADNAN SEMPIT!!owh best giler!!just wait for my updates oke..

p/s : im so sorry for my unfinished blog...byk button xleh function lg n xupdates their colomn..so much work guys..i'll try to make it on this week ok ;) tnks for your consideration..love all!!

one more thing!
Live Life

thats it
have a nice day ppl!
tata


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Tuesday, February 2, 2010

under construction :)

maaf ye..blog saya under construction..
jadi klau tekan ape2 kua benda pelik2 just ignored oke..thnks for ur consideration ;)





Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!