♥♥welcome welcome♥♥

thanks for your visit dear :)
please do enjoy yourself here..

WE ARE HAPPY TO SERVE YOU THE BEST OF OUR FAVORITE COLLECTION.

anyway, don't forget

buka entry dulu dan sila lah komen :)

Monday, June 21, 2010

jom diet sampai kurus macam megan fox !


ha, org nk body mcm dia ni lah !
megan fox
ada paham?

saya ni ada wedding kene attend hjung minggu ni

dan saya ada satu kebaya orenges to the brownish tuk pakai
mentang2 jadi org penting jadi kene lah ikot tema hari tu kan
dan kebaya tu mmg lah fit to the max lah
mmg ikot body senang cite
kalau body lawa mmg cun tp masalah nye asik makan makan makan je
dah macam tong drum plk badan ni
huwaaa!!

saya mau kurus dan saya mmg tgh diet nasi skg
sebenarnya baru nk mula hari ni..kih kih kih..
asal yg penting xde spare part tyre tuk wedding tu hujung minggu ni
tolong lah hilang semua lemak lemak ni
hadoiyai!!

ade gk yg pg buat liposuction ni karang
balik ni nak lari2 tawaf rumah tu sampai lembik
mcm2 ne jgk hujung minggu ni msti muat pakai baju tu atau pakai baju kurung biasa je
xde la boleh melawa lawa gaban
tsk tsk

diet nasi mmg boleh
tapi cepat lapar lah!
tolong!

mode:
kriuukk kriuuk



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Sunday, June 20, 2010

masak memasak je keje

salam sejahtera semua

arini saya bgn pagi lewat

uhuhu
pas bangun subuh saya trus tido balik..apa lah nk jadi en
bangun bangun je, pg dapur tgk tgk mak dah siap buat experiment roti sosej cheese dia en
satu famly makan makan roti sosej sedap tu
aja pon sama lah..bgun2 tak mandi terus makan roti sedap
ngeh ngeh ngeh
apa lah anak dara ni
dah siap mandi2 apa lagi adegan masak memasak kat dapur pulak en
masak sup daging , kangkong goreng, ngn ayam rempah sedap !
petang ni sedara nak dtg jadi masak byk byk mcm nk buat kenduri
yihaaa!!

oke lah, sampai sini dlu
t update lg..
tata



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Saturday, June 19, 2010

majlis kahwin kiri kanan !

Edward ans Bella Cullen Wedding Pictures, Images and Photos

boleh tak kami adik beradik bincang tema kahwin apa yg sesuai tgh2 mlm ni
dia ckp pki kaler lembut2 je..
mcm krim lah, putih, yang comel comel je kalau pandang
tp ada org lain ckp pakai kaler yg terang2..biar nmpak cntik dlm gmbr
korg???
masing2 ada citarasa msing2 kan?

kalau aja??
jauh lagi nk pk psl kawin2
biar lah kwn2 keliling rmi yg dh mula berumah tangga
tp seru saya belum sampai lg
complete kan ilmu tuk jd isteri mithali dlu
eceh!
tp aja suka simple n sweet je
xpyh grand2 sgt
putih itu mesti ada ! wajib !

mentang mentang sekarang tgh musim org kahwin semua cite psl kahwin je
mane tak nye kawan kawan rmi yg dh jadi bini org
huh ! jeles !
jodoh mereka smpai awal
alhamdulillah

dah, cukup nk berangan malam ni
lewat dh ni..jom tido

gudnye semua
tata



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Thursday, June 17, 2010

org berjalan time cuti sekolah, kita pon nak jgk !



Summer Love Pictures, Images and Photos

salam semua


setelah lama menyepi,
rsa dah bersawang dh blog ni
senyap je tak de gerak gerak
bukan tanak updated tp masa tak mengizin kan

apatah lagi berukband itu tadak

lagi lah ssh nk update

so, minggu lepas minggu jalan jalan semalaysia smpai lebam
owh penat!!

dari kl ke kelantan
dari kelantan ke grik
tu pon sb accident kejap sempat bergembira di rumah abg meor kat grik

seronok owh!
layanan mereka superb!!
ddk situ lama2 boleh gemuk
bahaya makan asik nak sedap je
uisyh! ta boleh ingat
nnti mengidam!
sedap betul lah ayam masak putih tu !
nyummy!

pas makan kenduri farah kami terus kan perjalanan ke penang
finally dpt jgk pg jejak kan kaki ke penang
seronok

first time sampai sana

makan tongek tongek
dia buah yg dh cocok kat lidi pas tu makan smbil celup kat kuah rojak yg gila superb!
owwhh alahai sedap nak mamp*s!

puas ati dpt makan kat sna


den malam g makan mee udang kat sungai dua
alahai sedap mee udang tu
tp msih kempunan nak makan char keow tiau pulak

(mengada2 en..mcm2 nak)


tak lama pon di bertam penang tu
sempat lah ronda ronda
sambil melawat kawasan ehehe
tempat tu baru lg nampak seronok je
ptt lah mereka semua tak sabar nk balik sana
xpe xpe
ada rezeki aja join kamu semua ea

den pas habis berjalan di bertam,
kami balik ke grik dan mandi manda kat sungai belakang rumah abg meor

gile kentang best!
main bom bom ikan! boom sana boom sini! bedebush bedebush! sampai pengsan ikan ikan tu tngkap2 n mandi manda sampai kejang
seronok betul!


balik balik masak hasil tangkapan sedap!!!
ikan apa tah nama dia tp mmg sedap lah terbaik dr ladang!

esok pagi siap siap balik kelantan dan aja lepak 2 hari lagi kat sana sb tade tiket den semalam baru balik klang n mulakan hidup mcm bese praktikal!!

cepat lah abes
nak balik rumah goyang kaki je ni
huhu


p/s: saya gembira travel bersama kamu semua lah! mau join lagi lain kali :D

so, mari tgk gmbr yg ada

atas banjaran titwangsa

kenduri farah

makan makan
bersiap sblm ke kenduri

tonggek tonggek di butterworth! sedap!

mandi manda!

si trojen!

hentian tasik gaban :)

gembira ea main main air :P

so, end kat sini dlu eh
last word from me
live ur life to the fullest!

Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Monday, June 7, 2010

tinge dh hilang sebelah mcm Mike Tyson

Say What?!
opocot!
terkejut mak nyah!
agak agak lah nk sergah sergah
ade yang terkencing kat sini karang
kah kah kah
tgk kan dh hilang tinge sebelah
aisyhh

oke, dh..mengarut je lebih

mula mula berminggu minggu tade mau update blog
ini hari mau update byk byk smpai lebam
alasan:tade kerja dan gile buhsan lah!

alhamdulilliah
syukur
ramai kawan kawan dah sampai seru
untuk apa?
berkahwin lah
hik hik

ade je notification suh attend wedding
belum lg yg invite ikut mulut je
anyway pape pon
thnks a lot guys
and
CONGRATULATION

wishes form me to all couple
selamat pengantin baru
semoga murah rezeki
doakan yg terbaik buat kamu semua
dan
selamat menjalani hidup baru

mode: bahagia dengan kebahagiaan mereka

turn saya?
sila jgn nak mengada
belajar belum habis
kereta tade lagi
masih makan minum guna duit mak
harap maaf ye
kecuali ada anak raja nk pinang tape
hik hik



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

banyak perkara mau update satu masa

Photography Pictures, Images and Photos
puh puh
tiup tiup bunga dan terbang!
lalala
aja kalau bosan mmg strt nk gila
kah kah kah

HELP HELP!

owh hai readers tersayang!!

gile batak lama tak update!

maaf ye..
lama sudah tak de mood nk update blog

lagi pula tgh praktikal sekarang..

lagi lah malas

ko mmg pemalas en?

anyway, baru je lepas g keduri kak lin mggu lepas!
owh! best betul!
dan kakak lin itu lawa lah!!

golden golden gitu!




seronok sgt!

pergi ramai2..
bersama dengan classmate

gather n sama2 pergi
mmg berbaloi!



owh, satu lagi
kepada kak nabila
saya tak sabar nk attend majlis awak lah!

attention
ni baby org lain
saje je posing tu :P

mode: morning sickness:mau tido je rasa nya

owh terlupa satu!
lagenda budak setan mmg terbaik!

best gilos!

tersedu sedan tgk cite tu
lama tak tgk kisah cinta yg tangkap leleh mcm tu
kih kih

nah, tgk trailer dia ea :)
layan ye




Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!