♥♥welcome welcome♥♥

thanks for your visit dear :)
please do enjoy yourself here..

WE ARE HAPPY TO SERVE YOU THE BEST OF OUR FAVORITE COLLECTION.

anyway, don't forget

buka entry dulu dan sila lah komen :)

Thursday, February 17, 2011

selamat pagi :D

morning everyone!
yawnn~~

nway, pagi ni nk g penang!yay!!
tp bukan semata2 nk jpa boyfie..
tp nk g melawat mardi seberang prai lor..
tp alang alang dh dekat tu ape kata awak turun jap jmpa kita kan kan?
ngade!

owh, doakan semua nya baik baik saja

p/s : sbnr nye kerje sangat lah melambak mcm hape je minggu ni..
nk siapkan draft tesis!!!

TOLONG SAYA!

Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Tuesday, February 15, 2011

comeback post!!

hui~ lama bebenor dh rasa nye xjejak kan kaki ke belog bersawang ni..
kita ni bloggers, kadang2 ade satu masa kita rajin bebenor nk menulis..
blogger tegar lh kata kan..
tp kadg2 ade 1 masa malas nk hampoius kite tu dtg jgn harap lah nk jejak kaki ke belog ni..apatah lg nk menulis segala..
ceq xtau lah org len mcm ne, tp ceq mmg mcm tu pe'el nye..

maka, ape kehe nye hamba mencemar duli arini turun padang menulis post??
ni sebab dh bosan tahap cipan ngn muka sememeh bgn tido plus perot lapo jd tah pe rasa tiba2 buka belog terus taip post..hmm..sabo je lah~
(bak kat budak gemok dlm org gila kak limah balik rumah..kui kui)

oh! post ni juga respond kepada post encik semalam kita ni ha..unplanned event..malam xde plan but finally turn out to be unforgettable moment for all of the members joined last night..kehendak tegar aku nk makan nasi goreng ayam vavavom dalam KT town ni malam td tercapai jua akhirnye..nasi goreng sedap plus ayam goreng ala ala kentucky tu mmg xleh lawan lah nasi ayam kfc tuh..terbaik!! dua dua ibu jari lah aku bg! makan sepinggan pon xcukup owh! dalam kes ceq lah..ehehe..selepas nye plk ceq baik hati nk belanja g karok, tetapi karok pon ttp smlm maka kami pon beralih arah ke pantai batu buruk..mmg xde port lain dh..mmg sini je last choice yg ade..berbekal kan kepok rm3 ngn air kelapa 2 jadi semua anak anak mari kita buat bulatan and lets talk!! pas satu satu cerita keluar..sampai xsedar masa..tgk tgk dh lwt..ehehe..
balik balik kene tulis nama kan sb masuk after 12..ngee

tp pape pon, this will be remembered always :)

last word : selamat menyambut maulidur rasul semua..

post ni ceq buat sambil makan megi kari bom meletop! podas weh!
owh! post ni mmg bosan sb xde gmbr..maaf eh :)



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!