♥♥welcome welcome♥♥

thanks for your visit dear :)
please do enjoy yourself here..

WE ARE HAPPY TO SERVE YOU THE BEST OF OUR FAVORITE COLLECTION.

anyway, don't forget

buka entry dulu dan sila lah komen :)

Friday, April 30, 2010

dun ask or i'll cry

photography Pictures, Images and Photos

just a short updates

im going to kelantan tomorrow
a sudden decision
but no worries ppl
im going to be fine

just wanna spend some time with my boyfie
it's been 2 month since our last meeting
i hope everything will go smoothly as
i've already plan for what it will be happen


so im ready to have fun and get crazy over there
yibaa yibaa!!

act, there are so much story to tell

but just let it as a secret
because it's not a good one
just let it disappear from my head
pooom!! poom!

p/s
im so much sad today
why?
dun ask or i'll cry
tsk tsk





Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Wednesday, April 28, 2010

When I Miss you, I re-read our old conversations and smile

Black & White Field Pictures, Images and Photos

saya penat sepanjang hari ni

saya tak larat menghadapi hari esok
jpj test plus final akuaculture plus FYP meeting
saya sedih malam ni tak hujan
ramalan cuaca ckp hujan :(
saya bingung pikir nak balik rumah bila
saya rasa nak makan kek sedap
saya tak abes baca nota aquaculture lagi
saya bengang dengan pok jak si cikgu bitara
gila marah aku mcm hape dlm kete td..menagis kot..tsk tsk
saya rindu mak
mak saket gigi..tsk tsk
saya betul betul nak boyfie ada kat sebelah skg

cuma msg je pengubat rindu..tsk tsk



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

i've drinking problem

click to enlarge

oke ini sangat kelakar
ta pasal pasal bercerai berai plk kan
kasihan sama si anak
tu lah len kali dengar cerita budak tu sampai abes
ni nak g mengamuk tak tentu pasal
kah kah kah

pengajaran
satu: jangan cepat melenting
dua: dengar cerita sampai abes
tiga: jangan nak salah kan org je keje

p/s
baru bgn dari tido
dan sedang bergembira minum milo panas
gluup gluup




Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Tuesday, April 27, 2010

betul betul belajar ini macam daa

saya betul betul penat bertambah letih
membaca dan baca dan baca
tp ta abes2 jgk en
padahal xconcentrate mane!huh!

jadi dengan ini
ceit!ayat nak ngade
dengan yakinnya
saya nak tidur kejap
ngantok!
barang seminit dua dah mencukupi

sumpah tak tahan dah!

pas dua jam sapa2 yang baik ati
tolong lah kejut kan ye
zzzzzzzzzzzz


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

aja semakin kritikal


mata sudah kelabu
eh eh?? bintang ke tu??
twinkle twinkle little star..ehehehe
oke, aja nak jadi second mad hatter..lalala~

nota ni nmpak mcm nak makan je bagi abes semua
jurnal ni mcm nak rebus je buat air jampi
tulisan tulisan ni nmpk mcm menari nari ejek ejek ak en
kah kah kah aja ta betul

rotifer??artemia??
nama anak pak abu kedai sebelah ke
padahal nama live feed for fish en
jgn kisah aja mengalami sindrom gile

SPLAM?
sepak dalam dalam ke?
bukan, tu sijil pensijilan ladang aquaculture malaysia


dah, stop meroyan
nak buat nescafe n nak sambung baca balik

mintak mintak aja kembali normal
amin

tahniah kepada cik hana lavender kerana beli cincin baru
dan excited mendengar cerita bakal pengantin ni
tetiba mcm nak follow dia en
duit tade jgn bising nak kawin
ehehe





Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

si gila heret heret kerusi kat koridor tgh malam buta

photography:] Pictures, Images and Photos

penah tak time tengah rilek rilek golek atas bed

sambil menikmati hari free dalam hidup tetiba ada org call n bgtau berita tak best??

kedebuk! hamik ko!
semua angan2 time golek2 hilang mcm tu je en
fuusshhh!

macam tu lah ari ni
tgh best best layan gap exam ni tetiba pok ya
cikgu memandu saya
tepon n bgtau test JPJ telah dicepat kan kepada
LUSA!
mampos ak

sepatut nya 3/5/2010 yg mana lagi 5 hari lagi si JPJ test tu
boleh lah nak rilek rilek baca nota aqua dulu
pas final aqua baru g test JPJ plk en
ni nak berebut jugak ngn final aquaculture jgk an
pg test JPJ petang final aquaculture
aisyhhh..tension!!!

dah jadi mcm ni apa lagi kene lah mengadap nota tu tak kira mcm ne pon kene abes kan arini jgk
dengan segala jurnal dan nota yg bertambung tu kene abes kan jugak
esok dah kene pg sekolah memandu tu untuk praktis sblm g JPJ plk en
hadoi..pas satu satu an
nak tak nak kene g jgk sb dah book tarikh tu
kalau tak pergi kene book tarikh lain which is pertengahan bulan 6
mmg tak boleh la time tu kan
dah nak balk kl dh
nk strt praktikal dah
tsk tsk
sedih betol lah
boleh dia nak pilih tarikh tu jgk
huwaaa!huwaa!

doakan lah kami berempat
aja, kak anom, maa dan sha (bdk poly)
boleh hadapi JPJ yg tetiba nih

dan doakan kami boleh jawab final aqua dengan cemerlang lagi terbilang
padahal ketaq lutut den nak masuk dewan en

siyus xprepare langsung dengan JPJ nih
takot!!
lupa dah step nak parking!

p/s
kepada budak budak yang heret kerusi
malam malam buta
seramai ramai nye
di koridor tingkat 3
sambil terjerit jerit kegembiraan

gembira main heret heret kerusi ke hapa tatau lah ak
sila amik perhatian ye
kamu semua mmg lah bising dan menganggu ketenteraman awam
padahal masing masing tau ni minggu final en?
kalau pon tension sgt jgn lah sampai gila meroyan mcm tu plk en
kami pon ada exam
dan satu lagi
masa kami berumur 19thn ta buat perkara mcm tu! ada paham?
dtg dr sekolah mane tatau..first time ddk asrama ye dik?

last word from me
im sorry
and behave yourself!




Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Monday, April 26, 2010

wafu pafu si hamster cute



oke ni cerita si wafu pafu serta miow..
kisah si hamster dan tuan nye si kucing
biar lah mengarut tp msg nye lg penting ppl!
gile cute kisah ni
sila tonton dan hayati sebaik mungkin
sedih gile ayat

credit to hanis zalikha for sharing
dia ni comel gile! sumpah suka!

malam ni malam blogwalking
sila tinggal kan link msg2 ye selepas melawat entry ni
nak jalan jalan




Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

lari lari pegang tgn


hati bunga bunga
macam bunga sakura
kenapa?

tatau kenapa

maybe sebab tgk gmbar bunga ni
jd nak berbunga2 sekali en

aja gila!kah kah! blurp! opps! ehehephotography Pictures, Images and Photos

ini sangat romantis kan kan
lari lari sambil pegang tangan

adeh,mcm dlm cite hindustan lah!

p/s

arini sudah 3 entry
aja gila update
org buat 20 update sehari ta kecoh en

Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

sayang sampai mati woh!

lawa en
selingan sebentar

setelah lama untuk cuba tuk download lagu ni akhir nya!!

akhirnya! siap di download!
yibaa!! yibaa!!

mempersembahkan
jeng jeng jeng
ceit, macm okestra ape je en

LETTO: SAMPAI NANTI SAMPAI MATI
do enjoy



bukan apa pun
lagu ni ingat kan kepada kenangan meronda ronda dlm kete si boyfie
lagu ni confirm ada en
(sb ada cd lagu si letto nih)
jadi tiap kali naik mesti dgr

smpai bile dgr blk lgu ni ingat kat boyfie
eh eh kete boyfie
eh? boyfie lah en?
apa apa lah
saya sudah gila
tsk tsk

jadi
lagu apa yg ingat kan kamu kamu semua kepada seseorg??
share lah ye
ehehe

p/s
kepada org yg langgar si persona boyfie tu sila tunggu surat layang dari saya
sekian terima kasih



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

woi!kucing nak makan ikan dalam botol!

kesian sama ini kucing nak makan ikan dalam botol tp ta lepas
si ikan sgt gumbira sebab tgk si kucing berusaha nak makan ikan tp tak dapat2 jgk sambil ejek ejek
woi! padan muka hang! kah kah kah

dah, setakat tu je dongeng putra semboyan lima ari ni
cite dop saboh langsung!

post harbest dah lepas jadi tinggal satu paper lagi iaitu aquaculture
iaitu tak tahan
so td g selongkar semua semua nota
dan check check rupa nya ada 1 nota dan 1 jurnal sudah hilang ke mana tada tau..
itu lah letak merata rata..
nasib bek cari arini
kalau time malam peksa baru nak cari tak ke naya
aisyhh
tapi atas berkat sokongan dan bantuan kawan2 sekalian maka nota2 itu semua telah berjaya di print semula
eceh! ayat tanak bombastik pulak en
mujur nak strt awal an
tp yang pasti semua classmate bersedih lagi lah bermurung durja
sb carry mark rendah
nak dapat A tu mcm jauh lah ke hadapan sgt sgt
dan perlu dapatkan markah penuh tuk final kali ni baru boleh A
mmg tak mungkin terjadi en?
banyak nak cover tp insyaAllah dengan gap yang ada ni sempat rsa nya nak cover semua

kepada semua classmate
selamat menjawab paper aquaculture
kalau nmpak aja tido time dlm dewan sila baling ngn pemadam tuk kejut kan ye
tu tnda nya saya sudah give up mau menulis atau mmg benar2 mengantuk
haisyhh

p/s
alhamdulillah
hari ni hujan mencurah curah tada mau berhenti pulak
seronok!
segala kilat petir gemuruh
gemuruh?? guruh lah sengal!
macam berlawan2 kuasa en
biar lah tak dengar apa pon sebab tido mampus smbil layan mmpi
tp apa pon, syukur atas nikmat ini ya Allah
setelah berpanas hampir jadi org hangus tiap ari
akhirnya hujan milik bumi terengganu
yihaaa!! ceit! ayat ta boleh blah

p/s/s
mmg masa untuk tidor!!
ep! rilek dlu
baca nota sekilas dua
den jom!
tidor sampai lebam!

p/s/s/s
untuk kak anom
sila kejut kan saya seperti biasa ya
terima kasih
ehehe

till end
bye bye




Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Sunday, April 25, 2010

bertudung tp jual body utk si boyfie

KUALA LUMPUR: Memakai tudung mencerminkan keimanan seseorang wanita tetapi bagi seorang ‘kupu-kupu siang dan malam’ ini, dia berbuat demikian untuk menyembunyikan kegiatan hariannya.

Pekerjaannya bermula seawal jam 12 tengah hari dan berakhir sehingga jam 3 pagi jika dia memilih melakukan kerja lebih masa selepas selesai kerja tetapnya di spa maksiat di ibu kota yang berakhir sekitar jam 12 tengah malam.


Wartawan Metro Ahad menjejak kegiatan wanita berusia 22 tahun itu selepas menerima maklumat daripada seorang rakan yang pernah melanggannya.


Maklumat diterima mendakwa Lina, yang bekerja di spa maksiat, meletakkan harga tinggi kepada pelanggan yang mahukan khidmatnya di luar.


“Ketika mengambilnya di luar tempat kerjanya kira-kira jam 12.30 pagi, saya seolah-olah tidak percaya ‘kupu-kupu’ yang saya langgan itu bertudung. Bagaimanapun, pakaiannya ketat juga.

“Ketika tiba di hotel tempat saya menginap, dia segera membuka tudung dan ketika itu baru kelihatan tembelangnya,” kata rakan dikenali sebagai Rozman itu.


Menurutnya, dia memperoleh nombor telefon Lina daripada seorang lagi ‘kupu-kupu’ yang sama ‘2x5’ dengan Lina.


“Saya mahu melanggan orang lain, tetapi dia tidak larat buat ‘kerja lebih masa’ lalu memberi nombor telefon Lina. Saya hubungi Lina dan kebetulan dia habis kerja.


“Pada mulanya harga yang ditawarkan RM800 tetapi berasakan tak berbaloi, saya tawar menawar. Kesudahannya dia bersetuju dengan harga RM500 untuk tempoh dua jam. Saya mengambilnya dan baru saya tahu dia bertudung,” katanya.


Rozman berkata, berdasarkan perbualan mereka, Lina mengaku melakukan pekerjaan terkutuk itu kerana teman lelaki.


Katanya, Lina mendakwa teman lelakinya belajar di luar negara.


“Cinta punya pasal, teman lelaki suruh jual ‘body’ kerana upahnya lumayan. Menerusi hasil itu Lina membiayai pengajian teman lelakinya.

“Lina memberitahu, teman lelakinya yang memperkenalkan dia dengan ‘captain’ spa maksiat sehingga dia terjerumus dalam pekerjaan itu,” katanya.


Bagi membuktikan kebenaran dakwaan Rozman, wartawan Metro Ahad menghubungi Lina untuk membawanya keluar, namun cubaan kali pertama gagal kerana dia memberitahu ramai pelanggan sehingga tidak larat membuat kerja luar.


Cubaan kedua berjaya kerana dia sanggup bekerja lebih masa berikutan tidak ramai pelanggan pada hari itu.


Tidak seperti dimaklumkan Rozman, Lina meminta bayaran RM1,000 untuk tempoh dua jam dengan alasan pelanggan baru.


Namun apabila ‘menjual’ nama Rozman, baru Lina bersedia mengurangkan harga kepada RM500.


Wartawan mengambil Lina kira-kira jam 1 pagi di luar tempat dia bekerja. Benar seperti diperkatakan Rozman bahawa Lina bertudung.


Ikuti perbualan wartawan dengan Lina Wartawan (W): Saya bawa kawan.


Lina (L): Kenapa datang dua orang? W: Tak apa. Lepas sampai hotel kawan nak pakai kereta jumpa kawan dia.


L: Kita nak pergi hotel mana? W: Hotel ***** L: Janji 2 jam RM500 tau.


W: Iyalah. Eh... awak pakai tudung? L: Habis itu, abang tengok saya pakai apa? W: Tak sangkalah pula.


L: Memang kalau di luar saya pakai tudung. Masuk spa, tukar bajulah.


W: Baju seksi? L: Iya. Nak tarik perhatian pelanggan.


W: Lama dah kerja? L: Tak sampai setahun.


W: La... baru lagi. Kenapa kerja macam ini? L: Nak ‘support boyfriend’ belajar kat ‘overseas’. Saya pun sebenarnya nak sambung belajar juga.


W: Bohonglah.


L: Kalau abang tak percaya sudahlah. Boyfriend saya baru belajar dan saya kenalah tolong. Dia belajar kat Australia, kos tinggi di sana.


W: Kenapa buat macam tu? L: Kami dah bercinta sejak sekolah lagi, saya buat semua ini untuk dia. Dia bagi jalan, saya buat. Saya bukan baik pun.


W: Banyak ke dapat duit kerja macam ini? L: Kalau ikutkan, apa yang saya bagi dah lebih daripada cukup, buat kerja ni pendapatannya lumayan tetapi saya juga perlu simpan duit untuk sambung belajar di kolej nanti. Sebab itu saya buat kerja lebih masa dan terima ‘outcall’ (perkhidmatan di luar) pelanggan.


W: Lumayan ke? Berapa banyak awak boleh dapat sebulan kalau macam tu? L: Boleh tahan, untuk satu pelanggan saya dapat komisen RM100, kalau ada 10 pelanggan sehari ‘income’ dah cukup banyak dah. Biasanya saya kerja 20 hari je sebulan, kurang-kurang pun boleh kumpul RM10,000 sebulan. Kalau kerja lebih, boleh dapat banyak lagi.


Namun kena juga bagi tips kat kapten (bapa ayam) setiap hari. Sehari saya biasanya bagi RM50 hingga RM100, itu tak masuk bayaran tetap untuk kapten yang ‘jaga’ saya di sini. Sebulan saya kena bayar RM3,000. Itu tak termasuk ‘income’ ‘outcall’, saya boleh dapat ekstra RM5,000 sebulan.


W: Kata tadi nak sambung belajar, kat mana? L: La... dah bagitau tadi nak belajar kat kolej, kat mana tu abang tak perlu tahu. Apasal banyak tanya sangat? W: Saja.


L: Saya tak sukalah banyak tanya macam ini.


Selepas mendapat maklumat dikehendaki, wartawan memberitahu tidak jadi hendak melanggannya. Lina marah dan meminta RM500 seperti dijanjikan.


Pada mulanya wartawan hanya mahu memberi RM50, tetapi Lina berkeras mahu lebih daripada itu kerana jika tidak, dia tidak mahu turun, malah mengugut mahu menghubungi samseng.


Selepas bertegang urat 15 minit, Lina meminta dibayar RM200 dan dihantar ke lokasi dikehendakinya.


alahai perempuan
dah lah jual body
duit haram tu g tanggung boyfie ko belajar luar negara
apa lah punya boyfie sggp suh ko g jual body tuk dia
apa ptt ke?
baik ko keje basuh pinggan kat kedai makan atau
jadi cashier dekat mydin lagi bagus..
biar lah tak dapat rm10,000 tp keje halal
hai perempuan

>Berakal tapi kurang panduan agama

credit to harian metro


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

roti canai kopi ladang

malam ni panas macam biasa
yang best tade papa nak buat jadi golek2 kat bed sampai lebam
dah tu golek atas lantai pulak an sb atas bed panas sgt..hahaha
sumpah xsenonoh
oke tipu semata mata

tapi ape pon nak bgtau soalan peksa post harbest tp mmg lah ssh..terkejut tgk soalan dia..
banyak bukan main..lenguh eden menulis jawapan..eceh!
tp sempat gk tido kan..ehehe..

cuma satu je nak bgtau
malam ni terindu lebih kat si boyfie
huhu
lama betul xjumpa

ni dia si comot suka makan eskem strawberry
ehehe

p/s
kak anum beli tepon kat expo tu!!
nsb bek dia ta beli tepon yg betul2 mcm aja nak..
kalau tak menangis berjurai air mata eden..huhu~
betul betul nak tepon yg mcm clone iphone tu

p/s/s
puas ati makan roti canai kat kedai kopi ladang td!
sedap dan kenyang!
psst!
dia ada kuah kacang dahl yg sedap sedap sedap sgt!



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Saturday, April 24, 2010

si tembikai hati

sila tgk ini

oke ini semua ada lah timun dan tembikai yg telah dibentuk bentuk
dan yang last tu mmg comel sb dia bentuk hati
wow!

sebab esok exam post harvest jadi tetiba cari gmbr watermelon en
tade kene mengena pon

jadi wish me luck!!
ehehe

p/s
lapar!
jom makan roti canai serol!
ehehe

till end
bye bye

Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

life was much easier when apple was just fruit

betul tak??


i want this!!!

similar like apple iphone but not a iphone
it's a clone!!
i went to a expo last night n wonder what are the hell people crowding at one of the phone booth there..
n guess what, they're selling a phone like an iphone but not a ipnone and the brand is phone and china made

(oke, what am i babbling about??)

and its RM 350! RM350 OKE!!
im not joking

i know this is looks like a lie for me but when im home and one of my friends are searching for this phone online and he find this

FEATURES
It can be used worldwide, including but not limited to the following major phone GSM phone carriers in the USA:
AT&T, Cingular, Cellular One, Fido, Rogers Wireless, SunCom, T-Mobile, TracFone, Cellular One...etc
GSM 850/900/1800/1900MHz

Release: Oct, 2008

Innovative features: slide to unlock, flow touch control, dual SIM dual standby, shake and tilt functions, motion/gravity sensor, supports JAVA, FM radio

Available Languages: English, French, Italian, Portuguese, Spanish, Deutsch, Arabic, Russian, Chinese...15 languages

Dimensions:114*60*11mm

Display Type: TFT, QVGA, 260K colors

Display Size: 3.2" touch screen, 240×320 pixels

Ringtones: Polyphonic 64 channels; supports mp3, midi, mp4

Vibration: Yes

Music: Supports MP3 background play, equalizer

Video: 3GP, MP4; supports full screen play

Phonebook: 300 groups of phone books

Internal Memory: free 1G TF card; max support 16GB TF card

Internet Connectivity: GPRS / WAP 2.0

Card slot: MicroSD (TransFlash)

Messaging: 300 SMS, MMS

Data transfer: USB cable / Bluetooth 2.0

Games: built-in JAVA games; can download and install more games and applications

Camera: 1.3MP camera; support video recording; max image output size: 1280*960 pixels

Supports continuous shooting, 15s shooting delay, night shooting, white balance, exposure compensation

Battery: 1200mah

Stand-by time: 180-240 hours

Talk time: 120-240 minutes


additional features

Handsfree, Calendar, Memo, Alarm clock, World time, Calculator, Voice recorder, E-book, SMS group sending

Support JAVA; users can install many JAVA version software programs


package content

i68++ GSM Quadband Dual SIM Dual Standby Cell Phone

Batteries x 2

Earphone

USB cable

Wall Charger

Car Charger

Gift Package: Card Reader(You need to choose your TF memory size!), Screen Protector

English Manual

Warranty: 1 Year


but too bad because there is no 3G included
oke, i dun mind about the 3G thing
but
is it too worth to have a phone looks like an iphone for about rm350??

and im so sad because i can not to purcase it at all
my mom forbid that
:(

till end
byebye



Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Friday, April 23, 2010

tak boleh tidor malam jadi buat ini

salam readers
**whoosh whoosh**


hai!!



ini zirafah comel



ini org joget joget sambil nyanyi lalalala~
kah kah kah


ini strawberry yg boleh keluar bintang bintang


ini lagi lah 3 ekor panda gemuk sedang beryoga yoga


ini si ninja turtle yg terlompat lompat sebab ada paku kat lantai
ahahaha!


ini pulak dua ekor ayam yang hangat lagi debom bercinta
uhuuu!


ini si gila yg gelak sakan sampai mati pastu bgn balik n gelak


ini monyet ta betul ada bunga matahari atas kepala sambil menari laju laju..
ehehe


oke lah
tu je nak bgtau
gila kan favicon comel comel ni jeh
ehehe



till end
bye bye




Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Thursday, April 22, 2010

si gila

salam readers
**wink wink**

saya gila berjalan
saya suka shopping
saya nak gila gila heels vincci td!
nak nak nak nak!!
saya tak tahan panas kat terengganu
saya suka makan celop tepong teluk ketapang
tp benci sos dia pedas sgt
saya tak suka baca buku last minute
tp buat jgk en
saya gila addict mcm hape ke make up and baju cantik
saya sayang family saya sampai mati
saya seronok bahagia dgn clasmate terbaik saya
saya lagi lah gembira bertambah bahagia dengan semua bestie saya
saya tatau nape saya suka pokok tomato dan ikan talapia saya
saya nak duit banyak2!
ni ta tipu
saya nak benti lah nak mandi dlu
panas!

p/s
saya tatau nape entry kali ni kaler ful sgt

till end
bye bye





Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Wednesday, April 21, 2010

mcm semua benda ko nak hapdet an

Quotes Myspace Comments
salam readers
**wink wink**

owh! banyak betul nak update tp da lupa!hadoi~
tp xpe, i try ingat ea :)

paper animal cell

tahniah kepada saya sb telah berjaya menduduki satu lagi paper pada hari ni..yay!! seronok bukan boleh jawab tp seronok sebab dah lepas n ta pyh nak hafal hafal segalak lagi an..haisyhh..mmg bersungguh sungguh lah study tuk paper kali ni biar pon ptg sebelum nye pg meronggeng kat teluk ketapang n makan keropok lekor n celop tepong puas puas! tp yg ta best nye benda yg di hafal bagai nak gile sampai sebelum masuk dewan pon stil terkumat kamit menghafal segala pathway itu tak keluar pon! tp tape i dah sangat bersyukur sb yg masuk pon mostly yg i boleh jawab..alhamdulillah~

my gossip girls is back!!

oke..ni lagi satu yg mmg best nk cerita an..
owhooho! kawan baik i yg dua org tu dah balik!! yihaa!!
itu budak cute dua org nama sya n izen lah!
mmg terbaik lah kan dua dua org ni mmg lah dah plan nak suprise kan i dgn tiba tiba je dah ada depan pintu n buat i tergamam macam
'eh?mmpi ke aku ni an??'
'gila rindu apa ke budak 2 org ni smpai dua2 ade depan mata an'
selepas mereka mengenyit2 kan mata dan tersenyum puas sb dpt kene kan i
den apa lagi
'OMG!OMG!'
i gile meroyan sekejap an
melompat2 keriangan mcm berada di genting highlands en..ehehe
gile gembira tahap dewa!
oke sila kira ada berapa perkataan gile
ini mmg terbaik lah
kamu kamu yang tersayang ni mmg tau kan
i mmg suka suprise2 segalak ni an
btw, i sooooo glad that u're here babe
muah muah!!

ini kami
yes, kami comel!
ahaha!


oke lah, i byk benda nk update sbnr nye
tp ta boleh sb esok ada itu paper plant breeding an

lepas tu ada gap lama den boleh buat sampai
3-4 entry satu ari pon tape an..hehehe

so, wait again for my updates

p/s
i've already be a plant breeding notes eater!
nyum nyum!

p/s/s
gile panas menbahang kat tgnu nih!
waaaa!!

p/s/s/s
kesian kawan i blog dia kene copy bulat2 oleh si budak kecik yg loser itu
sebijik bulat oke..segala entry pon nk copy

click sini tuk blog kawan i brella mentari si rmbut cantik!
clik sini tuk budak kecik pathetic tu

and compare!

owh!
WISH ME LUCK FOR TOMORROW



till end
bye bye







Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Monday, April 19, 2010

i'll buy you anything, i'll buy you any ring

salam readers
**baby owh baby**

ok, lagu ni dah lama
tapi dah tersuka baru baru ni
jadi
enjoy peeps!

JUSTIN BIEBER
[BABY]



[Justin Bieber]
Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh.
You know you love me, I know you care,
you shout whenever and I’ll be there.
You are my love, you are my heart
and we will never ever ever be apart.
Are we an item? girl quit playing,
we’re just friends, what are you saying.
Said there’s another, look right in my eyes,
my first love broke my heart for the first time.
And I was like…

[Chorus]
Baby, baby, baby oooooh,
like baby, baby, baby noooooooo,
like baby, baby, baby, ooooh.
Thought you’d always be mine, mine (repeat)

[Justin Beiber]
Oh, for you I would have done whatever,
and I just can’t believe we aint together
and I wanna play it cool the thought of losing you
I buy you anything, I buy you any ring,
and now please say baby fix me and you shake me til’ you wake me from this bad dream.
I’m going down down down down
and I just can’t believe my first love won’t be around.
And I’m like…

[Chorus]

[Ludacris]
Luda, When I was 13 I had my first love,
there was nobody that compared to my baby
and nobody came between us, no-one could ever come above
She had me going crazy, oh I was star-struck,
she woke me up daily, don’t need no Starbucks.
She made my heart pound, I skip a beat when I see her in the street and
at school on the playground but I really wanna see her on the weekend.
She knows she got me dazing coz she was so amazing
and now my heart is breaking but I just keep on saying….

[Chorus]

Now I’m gone,
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah,
yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah,
yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah,
now I’m all gone.
Gone, gone, gone, gone, I’m gone.
[End]






Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

Saturday, April 17, 2010

air teh o dan 5 keping biskut tawar

salam readers
**dush dush**

oke,skg padan muka ko aja sb esok ada paper akidah n
td pas magrib tertido sampai sekarang pukul 11.30pm..
jadi kau sepatutnye gelabah
sb tak abes baca lagi dan esok paper strt kul8.30am..
walhal ko tau esok paper buat kat main kampus
dan kene siap siap xkira mcmne pukul7 dah siap n ddk dlm bas..

sekarang, mmg down gile gile
tapi sempat lagi jerang air buat air teh dan makan biskut tawar 5 keping
sebab bangun bangun je mcm lapar gile..

nah, ni air teh o sedap
rendam biskut tawar dlm tu
mkn time lapar
mmg sedap!

oke
sekarang dah kenyang dan mata pon dah celik

jadi boleh lah baca buku sampai lebam
dan pastikan sblm ko tidor

sila gosok baju,tudung
siapkan stationary
cari kad matrik
slip peperiksaan
ic
kasut
etc

jadi nak tak nak malam ni kene stay up dan abes kan baca nota akidah ni
kalau tak esok ta dpt jawab jgn nak meraung royan dlm dewan tu

p/s
owh alarm!
kejut kan aja esok pukul 6

p/s/s
esok nak pakai baju kurung gray
cun tak?
ehehe

p/s/s/s
oke, sekarang masa tuk study
concentrate!

till end
byebye





Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!