♥♥welcome welcome♥♥

thanks for your visit dear :)
please do enjoy yourself here..

WE ARE HAPPY TO SERVE YOU THE BEST OF OUR FAVORITE COLLECTION.

anyway, don't forget

buka entry dulu dan sila lah komen :)

Sunday, May 1, 2011

ragam face-bookers :)

assalamualaikum~

hmmm..
malam ni rasa nye nk analysis satu bende skit..
ceh, analysis..
apa dia yg sibuk sgt nk analysis ni??
mm, nak analysis gaya fbookers mengepost di wall masing2!


mm, biasa lah kan..aja ni facebooker tegar!
kalau x jenguk fb sehari xboleh..

tp biasa lah kan, kalau kita tgk fb tu kita boleh tau gaya org tu mcm ne..
hmm, mcm ne ea nk ckp..
kene tiap2 ari buka fb bru boleh tgk rentak setiap org yg post kat wall kita..

kdg2 ade org yg generous sgt smpai semua perkara dia nk bgtau 'fan' dia kt fb..
sb tu skg siap ade application yg kita boleh dload and send tru the app to fb what we're doing, where're we going and so forth..biasa nya org ade phone yg leh connect ngn wifi suka buat bende2 ni..hehe

yes, i do admit mmg best, tp kalau dh setiap minute dok post annoyed jugak kan..
tp ape nk buat, mereka akan ttp ckp,
'ini fb aku, aku punya pasal lah nk post apa pon!
xsuka remove!'

alahai~ pantang usik sikit..
cepat je nk melenting..
mmg betol pon, xmati lah ceq kalau dok bc semua post hang tu..
ceq makan tpp 3 kali sehari, siap selalang seli ngn kudapan lagi!
tp beringat lah jugak, dh tu kt wall aku xterpampang ke post2 ko tu?
hmmm..

ade plk yg suka meng ekspresi kan perasaan melalui fb..
kalau dlu, bila stress kita dok sibuk menangis tekup muka kt bantal ka,
makan xhenti2 ka, atau xmakan langsung ka..
tp skg, zaman berubah dah oh!
kalau marah sikit, hentam kat fb, emosi sikit post kt fb..
sikit2 xpa..kalau dh tiap minute dok cerita emosi hang kt fb xrsa kesian dah,
rsa nk katok lagi ada.aisyh...

lagi satu,
kalau nk marah bf ke, gf ke, kawan baik ke,
terang terang je sembur dlm fb
cian kawan tu..
sayang pe ke bende mcm tu..
malu kat dia kot..
ade masalah settle lah sama korg
jgn lah sampai bergadoh2 dalam fb
semua org t sibuk nk tau kenapa
xpasal2 je kontrobesi tau..
aisyh..

kalau yg bercouple tu,
dah dlu sikit lg sayang sayang n
bila bergadoh sikit, hilang dh semua sayang sayang dia..
hentam habis2 an ah dlm wall fb tu..

sudah sudah lah..

sb tu lah, ade twitter dalam dunia ni
sb dalam twitter tu hang boleh tulis apa yg hang nak setiap saat kalau nak, setengah saat pon boleh..xde sape nk marah, sb twitter tu mmg function dia mmg mcm tu..

so, ape kata korg yg suka menaip kt fb wall setiap saat tu move to twitter :D
haaa...baru kene tempat nye..iye ke dak??
ehehehe

eleh, kau aja! ckp byk plk! mcm lah ko xpnh post kt fb wall tu!
kdg2 jiwang gak aku tgk! menyampah!

dh aku yg post sikit2 pon hang bising,
kalau yg dh post setiap saat tu hang bising x??
ceq pon post gk..tp berpada pada lah..
tau gak lah limit dia..
hadoi~

pee.ass
ha, recently ade jumpa page ni kt fb
sangat bgus n bgus bgus!
boleh mengaji even tgh ber fb!

bye bye
assalamualaikum
xjawab dosa, kalau jwb sayang~
(by maria elena)


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT BELOW GORGEOUS!