♥♥welcome welcome♥♥

thanks for your visit dear :)
please do enjoy yourself here..

WE ARE HAPPY TO SERVE YOU THE BEST OF OUR FAVORITE COLLECTION.

anyway, don't forget

buka entry dulu dan sila lah komen :)

Saturday, April 30, 2011

ape kejadah K-Pop Malaysia??

ha!
tgk lah!
ape nk jadi??

sekarang org melayu kita nk buat kumpulan ala ala korea lah plk
kalau org cina kita yg buat xde lah haku ni nak pelik sgt

tu dh mmg identiti org korea dh kita nk sibuk2 follow pasal pe?
cukup lah sekadar nk suka lagu2 diorg..

ni satu
yang ni dua


yg pompuan tu boleh lah tahan
yg laki laki ni..
hadoi ai!
xlalu mak, nak!

org korea putih melepak n comel
kalau dia buat muka cute mmg jadi muka cute
tp kalau yg ni,bt muka cute bukan jadi cute, jadi !@#$%^&!

tak tau lah eden nk cakap hape lagi
kite tgk je lah mereka mereka ni mcm ne dlm market
org kita terima ke x agak nye ye~

hmmm...xde modal lain agaknye diorg nk market kan artis kita agk nye ni..


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

1 comment:

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT BELOW GORGEOUS!