♥♥welcome welcome♥♥

thanks for your visit dear :)
please do enjoy yourself here..

WE ARE HAPPY TO SERVE YOU THE BEST OF OUR FAVORITE COLLECTION.

anyway, don't forget

buka entry dulu dan sila lah komen :)

Sunday, April 24, 2011

acerap muslim bertunang dah?! huhu

alhamdulillah~
dah lepas first paper..
ada 4 lg paper kene balun..huih!

nway, mlm ni nk stdy lmbt sikit smbil2 update blog bersawang ni ha..
recently, asraf muslim dh bertunang..
huhu

ta tau kenapa, rsanya semua pompuan kat malaya ni mesti terduduk meroyan bila dpt tau acap bertunang..tak sangka..xde plk dgr gosip2 dia ngn budak ni tau2 je dh bertunang...alahai~~ betuah lah badan oi...semua pompuan terlepas sudah peluang!! tsk tsk~

tapi xpe lah, sb tgk dia mcm happy sgt bertunang dgn dayana tu
jadi marilah doakan mereka sempat ke jinjang pelamin..
insyaAllah..

nak tau lbh lnjut, sila tekan sni

p/s: dlm ati dok tertanya tnya, mcm ne lah si acap tu mengorat ngn dayana tu..hik hik..


Thank you for reading this. Don't forget to leave your comment gorgeous!

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE YOUR COMMENT BELOW GORGEOUS!